Stall Misterhults Ardenner

OM OSS

 

I Misterhult bor det en väldigt hästintresserad familj som har pysslat med ardenneravel i många, många år. 

Familjen består av pappa Alf, mamma AnnHelen och barnen Jimmy, Jenny och Emma.

Familjen Magnusson i Misterhult

Alf Magnusson (även kallad Husse) jobbar vid sidan av ardenneraveln heltid på rörmokerifirman Moheda Rör AB. På fritiden är det hästarna som gäller men lite tid över finns det för andra intressen t ex jakt. Missa inte Alfs berättelse under fliken "HISTORIA" om hur hans hästintresse har utvecklats till framgångsrik avel.

AnnHelen Magnusson jobbar inom omsorgen och hennes intressen är djuren på gården, plocka svamp, laga mat, baka och läsa. Hon flätar hästarna ibland och när vi är ute med hästarna på olika evenmang agerar hon medhjälpare, fotograf och kaffeansvarig.

Jimmy Magnusson bor i Värnamo tillsammans med sambon Fang. Jimmys intressen är datorer, flickvännen, kompisar och INTE hästar. 

Jenny Bjellqvist bor med maken Tomas och barnen Allison och Elliot i Ängsholm, Värends Nöbbele. Studerar för tillfället till digital marknadskommunikatör. Det är oftast Jenny som flätar hästarna till premieringar och utställningar, hon är också duktig på att visa hästarna. Jenny fick 2007 ta emot Agrias ungdomspris, 2010 blev hon tilldelad Holger Karlssons minnespris, 2013 fick hon Ardennerföreningens Ungdomssektions Hederspris och 2015 segrade hon i den första upplagan av Showmanship för ardenner.

Emma Larsson bor i Bästerna tillsammans med sin man Tommy och barnen Alexa och Robert. Även Emma är duktig på att visa häst på premieringar och utställningar. Emma blev 2008 tilldelad Lars Karlssons minnespris.