Stall Misterhults Ardenner

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Misterhult - Gör den här sidan till din startsida

________________________________________________________________________

 

Alla borde testa att köra par!

2013-04-20

Idag har vi varit ute och kört Majsan och Mindy i par igen, denna gången körde vi en lite längre tur så att dom fick bli lite trötta. Dom gick superfint! Vi mötte två bilar (det är sällan vi möter några bilar alls när vi är ute) och det brydde dom sig inte om.

Det är en riktigt härlig känsla att köra par, alla som inte redan har gjort det borde testa. Det är mäktigt att hålla och kontrollera två stora, starka ardennerhästar i sina händer. Jag har alltid varit mer av en ridtjej men dom senaste åren har jag verkligen fått upp ögonen för det här med körning och sen Kenneth Kullberg lät mig köra hans fina parekipage på riksutställningen förra året så har jag blivit helt såld på att köra par.

Förresten så passade jag på att hänga lite över Molles rygg när han gick i hagen idag. Han verkade ok med det så nu är jag sugen att lägga sadel på honom och sitta upp. Han är så snäll och lugn och dessutom litar han på mig så jag tror att han skulle tycka att det är helt ok att ha mig på ryggen. Vi får väl se om jag får lite tid över någon helg framöver så att jag kan testa.

Egentligen så hade jag tänkt tömköra Pazzi lite i grimman idag men han är inte riktigt pigg, jag misstänker att han kanske känner av lite fång. Han verkar inte ha jätteont men han går så försiktigt och är inte riktigt sig själv så vi håller honom under uppsikt.

/Jenny

Ardennerhästar i par

Alf Magnusson kör par med ardennermärrarna Majsan och Mindy

Så här kan det se ut på Misterhults vägar en härlig vårdag

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)